Welkom op de site van pedicure Diana Dokter

Sinds 2007 ben ik werkzaam als pedicure. Ik heb een pedicuresalon aan huis op de eerste verdieping, maar mocht u geen trap kunnen lopen kan ik ook bij u thuis komen.

Ik ben in bezit van aantekening Diabetische en reumatische voet. Ik heb  met de podotherapeuten H&L, Novomotion en Stad en ommeland een contract voor eventuele vergoeding. Ik heb geen contract met het GHC. Hiervoor moet u bij een medische pedicure zijn die daarbij aangesloten is

Ik sta geregistreerd in het kwaliteit Register Pedicure en ben lid van ProVoet.

Voor het maken van een afspraak zie contact me.

Salon                                                                                                                                                                     Ambulant

 100_2392